Καλωσήρθες επισκέπτη! Εγγραφή ή Εισαγωγή.

Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος 10 lt

Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος 10 lt

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Κιβώτιο (2x10lt)

Πρωτοποριακό προϊόν σε φιάλες 10 lt. με βιδωτό καπάκι και χερούλι μεταφοράς.

Τιμή:

6.90

Κωδικός:

2400

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία αυτή τη στιγμή.

Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος 10 lt

Συσκευασία Προϊόντος

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η φιάλη PET είναι υγιεινή και συμβάλει στην διατήρηση των χαρακτηριστικών του νερού, όπως ακριβώς ήταν τη στιγμή της άντλησης του από την πηγή. Είναι ανθεκτική και ανακυκλώσιμη και μπορεί να συμπιεστεί εύκολα με δυο κινήσεις για μείωση του όγκου των απορριμάτων.

Παραδίδεται σε χαρτοκιβώτιο για μεγαλύτερη προστασία από τη σκόνη τις ακτίνες του Ήλιου και για εύκολη τοποθέτηση.

Η πηγή

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος προέρχεται κατευθείαν από την πηγή της φημισμένης περιοχής των Ζαγοροχωριών, η οποία προστατεύεται οικιστικά και οικολογικά. Η ποιότητα του νερού από την πηγή μέχρι και τον καταναλωτή αποτελεί την φιλοσοφία και την δέσμευση της εταιρίας προς όλους.

Η διαδικασία

Σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου HACCP για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου, πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής συνεχείς έλεγχοι του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του προσωπικού καθώς και έλεγχοι στα τελικά προϊόντα.

Οι έλεγχοι αυτοί διασφαλίζουν ότι το νερό θα φτάσει στον τελικό καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή. Από το σημείο της υδροληψίας, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης εγκατεστημένα δίπλα στην πηγή, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία.