Καλωσήρθες επισκέπτη! Εγγραφή ή Εισαγωγή.

Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος 1 lt blue

Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος 1 lt blue

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Κιβώτιο (12x1.0lt)

Mπουκάλι πολυτελείας πλαστικό που μοιάζει με γυάλινο σε μπλε χρώμα για να ξεχωρίζει.

Τιμή:

3.67

Κωδικός:

2404

Ποσότητα:

+
-

Iδανικό για εστιατόρια, ταβέρνες, συνεδριακά κέντρα, κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η πηγή

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος προέρχεται κατευθείαν από την πηγή της φημισμένης περιοχής των Ζαγοροχωριών, η οποία προστατεύεται οικιστικά και οικολογικά. Η ποιότητα του νερού από την πηγή μέχρι και τον καταναλωτή αποτελεί την φιλοσοφία και την δέσμευση της εταιρίας προς όλους.

Η διαδικασία

Σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ελέγχου HACCP για την πρόληψη οποιουδήποτε κινδύνου, πραγματοποιούνται σε όλα τα κρίσιμα στάδια της παραγωγής συνεχείς έλεγχοι του νερού, των πρώτων υλών συσκευασίας και της υγιεινής των εγκαταστάσεων και του προσωπικού καθώς και έλεγχοι στα τελικά προϊόντα.

Οι έλεγχοι αυτοί διασφαλίζουν ότι το νερό θα φτάσει στον τελικό καταναλωτή διατηρώντας την ίδια φυσικοχημική σύσταση και μικροβιακή καθαρότητα που είχε στην πηγή. Από το σημείο της υδροληψίας, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων οδηγείται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης εγκατεστημένα δίπλα στην πηγή, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία.

Η φιάλη

Η φιάλη PET είναι υγεινή και συμβάλλει στην άριστη διατήρηση του νερού, όπως ακριβώς ήταν την στιγμή της άντλησής του από την πηγή. Είναι 100% ανακυκλώσιμη και η ικανότητά της να συμπιεστεί με δύο εύκολες κινήσεις μετά τη χρήση της επιτρέπει τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων.