Καλωσήρθες επισκέπτη! Εγγραφή ή Εισαγωγή.

Έξυπνες συμβουλές για να χάσεις κιλά, απλά πίνοντας νερό.

Δημοσιεύθηκε στις 11 Νοέμβριος 2016
 Έξυπνες συμβουλές για να χάσεις κιλά, απλά πίνοντας νερό.

 Λεμονάκι μυρωδάτο: Πριν από κάθε γεύμα πιες ένα ποτήρι φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος με 10 σταγόνες φυσικό χυμό λεμόνι. Το λεμόνι διεγείρει τη διαδικασία της πέψης και έτσι θα πεις αντίο σε φουσκώματα και δυσφορία.

Αν το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος από μόνο του αρκεί για να λειτουργήσει καλύτερα ο οργανισμός, να ξεμπλοκάρουν οι μεταβολικές του λειτουργίες και φυσικά να σε βοηθήσει να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση, με τις παρακάτω συμβουλές μπορείς να το κάνεις και ακαταμάχητο μυστικό για το αδυνάτισμα:

 Λεμονάκι μυρωδάτο: Πριν από κάθε γεύμα πιες ένα ποτήρι νερό Βίκος με 10 σταγόνες φυσικό χυμό λεμόνι. Το λεμόνι διεγείρει τη διαδικασία της πέψης και έτσι θα πεις αντίο σε φουσκώματα και δυσφορία.

Βασιλικός πλατύφυλλος: Βάλε σε μια κανάτα νερό Βίκος και 5-6 φυλλαράκια βασιλικού από την περασμένη μέρα. Σέρβιρε το αρωματικό νερό λίγο πριν το φαγητό και θα δεις πόσο πιο έντονες θα είναι οι γεύσεις των τροφών. Το πιο σημαντικό είναι πως με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να ελέγξεις την ακατάσχετη πείνα σου, τρώγοντας λιγότερο.

Νεράκι πιπεράτο: Πασπάλισε μια κανάτα με νερό Βίκος με μπόλικο μαύρο πιπέρι. Σέρβιρε το πιπεράτο νερό την επόμενη μέρα πριν από κάθε γεύμα. “Θα βοηθήσετε το στομάχι σας να μπορέσει να παράγει μεγαλύτερη ποσότητα υδροχλωρικού οξέος με αποτέλεσμα να ‘’κάψουμε’’ ό,τι καταναλώσαμε” εξηγεί ο διαιτολόγος.