Καλωσήρθες επισκέπτη! Εγγραφή ή Εισαγωγή.

Εξαιρετικό καθημερινό σνακ.

Υψηλή διατροφική αξία.

Διαβάστε τη συνέχεια

Συνταγή για πράσινη σαλάτα

Σαλάτα που μπορεί να γίνει και πλήρες γεύμα.

Διαβάστε τη συνέχεια

Έξυπνες συμβουλές για να χάσεις κιλά, απλά πίνοντας νερό.

 Λεμονάκι μυρωδάτο: Πριν από κάθε γεύμα πιες ένα ποτήρι φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος με 10 σταγόνες φυσικό χυμό λεμόνι. Το λεμόνι διεγείρει τη διαδικασία της πέψης και έτσι θα πεις αντίο σε φουσκώματα και δυσφορία.

Διαβάστε τη συνέχεια

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε καθημερινά;

Η ποσότητα νερού που θα πρέπει να πίνετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: το μέγεθος του σώματός σας, τις σωματικές σας δραστηριότητες, ακόμη και το κλίμα, επειδή το σώμα σας δουλεύει εντατικά προκειμένου να σας κρατήσει ζεστό ή δροσερό.

Διαβάστε τη συνέχεια

Νερό - Πολύτιμο συστατικό για τον ανθρώπινο οργανισμό!

Όλοι γνωρίζουμε ,ότι το νερό αποτελεί βασικό στοιχείο της ζωής. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε το ζωτικό ρόλο που παίζει το νερό για κάθε όργανο και λειτουργία των οργανισμών. Το νερό κάνει πολύ περισσότερα από το να συντηρεί τη ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια

Φυσικό μεταλλικό νερό

Tο φυσικό μεταλλικό νερό διαφέρει από τα υπόλοιπα νερά (βρύσης, επιτραπέζιο κλπ.) που προορίζονται για κατανάλωση, χάρη σε δύο βασικά χαρακτηριστικά του.

Διαβάστε τη συνέχεια

Ποια ωφέλιμα μέταλλα περιέχει το φυσικό μεταλλικό νερό;

Τα φυσικά μεταλλικά νερά παρέχουν πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως νάτριο-κάλιο, οι οποίοι αποτελούν τους πιο σημαντικούς ηλεκτρολύτες  και συμβάλλουν στο ισοζύγιο των υγρών του οργανισμού ,καθως και στη σύσπαστη των μυών. Αντίστοιχη λειτουργία επιτελεί και το χλώριο.

Διαβάστε τη συνέχεια