Καλωσήρθες επισκέπτη! Εγγραφή ή Εισαγωγή.

Ποιοτικά Πρότυπα

Πιστοποιήσεις της εταιρίας
και των προϊόντων μας:

Σαν πελάτης της imperial water η ικανοποίησή σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Γι αυτό ότι κάνουμε από την ποιότητα του νερού, την γρήγορη παράδοση, την αποτελεσματική συντήρηση των μηχανημάτων, είναι σχεδιασμένα ώστε να διασφαλίσουν την ικανοποίησή σας.

Ανώτερη ποιότητα φυσικού μεταλλικού νερού

Η συνεργασία σας με την imperial water και το νερό ΒΙΚΟΣ, σας εξασφαλίζει ότι το νερό που θα σας παραδώσουμε είτε σε μπουκάλα 10 lt. κατάλληλη για θερμοψύκτες είτε στις πιο μικρές συσκευασίες θα είναι υψηλής ποιότητας και το πιο φρέσκο που υπάρχει, καθώς οι παραδόσεις από το εργοστάσιο ως τον τελικό καταναλωτή είναι άμεσες και γρήγορες.

Γεύση που μπορείτε να εμπιστευθείτε

Η imperial water σε συνεργασία με το νερό ΒΙΚΟΣ διασφαλίζουν ένα εξαιρετικό προϊόν τόσο στην παραγωγή του με τις πιστοποιήσεις ποιότητας από τοπικούς φορείς και διεθνείς οργανισμούς όσο και στη διανομή του, αφού είμαστε από τις λίγες εταιρίες που έχουν πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008.

Η imperial water ολοκλήρωσε επιτυχώς τις διαδικασίες πιστοποιουμένη για την ποιότητα εξυπηρέτησης και διαχείρισης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 QMS CERT.

Προτιμήστε Ελληνικά

Η εταιρία μας είναι μια 100% ελληνική εταιρία και διακινεί με υπερηφάνεια ένα 100% ανώτερο ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό.