Καλωσήρθες επισκέπτη! Εγγραφή ή Εισαγωγή.

Πιστοποίηση της εταιρίας μας

Η imperial water θέλοντας να βρίσκεται με συνέπεια διπλά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαδικασίες πιστοποιούμενη για την ποιότητα εξυπηρέτησης και διαχείρισης κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 Q MS SERT.

Διαβάστε τη συνέχεια

Τεχνική κάλυψη θερμοψυκτών

Από τους πρώτους μήνες λειτουργιάς, η imperial water δημιούργησε τεχνικό τμήμα επισκευής και συντήρησης των μηχανημάτων της. Έτσι ο πελάτης μας μέσα σε 48 ώρες και πολλές φορές την ίδια μέρα έχει τον τεχνικό δίπλα του για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει.

Διαβάστε τη συνέχεια

Κοινωνική ευθύνη

Η imperial water με αίσθημα ευθύνης συνεισφέρει ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα κοινωνικών παντοπολείων, αθλητικών συλλόγων, δημόσιων παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων, με μεγάλη χαρά δωρεάν προϊόντα για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μας.

Διαβάστε τη συνέχεια

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε καθημερινά;

Η ποσότητα νερού που θα πρέπει να πίνετε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: το μέγεθος του σώματός σας, τις σωματικές σας δραστηριότητες, ακόμη και το κλίμα, επειδή το σώμα σας δουλεύει εντατικά προκειμένου να σας κρατήσει ζεστό ή δροσερό.

Διαβάστε τη συνέχεια

Νερό - Πολύτιμο συστατικό για τον ανθρώπινο οργανισμό!

Όλοι γνωρίζουμε ,ότι το νερό αποτελεί βασικό στοιχείο της ζωής. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε το ζωτικό ρόλο που παίζει το νερό για κάθε όργανο και λειτουργία των οργανισμών. Το νερό κάνει πολύ περισσότερα από το να συντηρεί τη ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια